Jeanett - og alle de andre*

Jeanett - og alle de andre*

mandag den 23. april 2012

Så ramte sygdommen det lille hjem :(

De seneste par dage er gået med sygdom herhjemme. Freja er snotforkølet og hoster helt vildt, tit og ofte så meget at hun kaster op - så hun er ikke meget værd :( Hun vil helst bare ligge og putte på sofaen eller sidde i hendes seng og læse. Hun kom i går og sagde "jeg går ind til mig selv" og så fandt jeg hende sådan her .. Smile kan hun dog altid, syg eller ej :)

Beklager den dårlige billedekvalitet - men det er taget med tlf :)

Jeg selv har også været lidt sløj. Maven er efterhånden riiiimelig tung at bære rundt på og så har jeg haft sindsygt mange plukkeveer, som bare bliver værre og værre, men skidt pyt, der kommer forhåbentlig noget godt ud af det. 
På trods af sygdom, har jeg da fået broderet lidt på noget som engang skal blive til et pudebetræk - men det bliver ikke til så meget for tiden, håber dog snart at energien vender tilbage og at vi alle er friske. Skal selvfølgelig nok vise resultatet af pudebetrækket frem når det er færdigt :)

I morgen skal jeg til endnu en ekstra scanning, for at finde ud af om mit ar fra dengang jeg fik Freja ved kejsersnit, kan holde til at jeg føder normalt denne gang - jeg krydser både arme og ben for at det kan lade sig gøre, men lad os nu se :) Vil heller ikke håbe for meget, for så at blive skuffet.. 

Nu kalder min dyne kan jeg høre, så jeg må hellere lystre og hoppe ind og put'sove :) Godnat.

2 kommentarer: